Emma i Norrköping

Norrköpings Kulturnatt

Kategori: Vardag

Regnet försvann så jag och Niklas kunde åka mot Norrköping och besöka deras Kulturnatt. Enligt mig kom vi iväg lite sent med tåget som gick ca 18.15 men ändå.
 
Vi gick omkring på gatorna och tittade på allt folk. Vi såg på mycket hantverk, gick in i en second hand-butik och en skivbutik. Vid Knäppingsborg tog det lite stop, typ halva Östergötland var där och lyssnade på live-musik och tittade på nån eldkastare. Alla butiker hade kvällsöppet men vi köpte ingenting.
 
Kvällsmaten inmundigades på Pappa Grappa, det är en pizzeria, restaurang, bar och deli-butik på samma gång. Ostarna vi tog till förrätt var mycket goda och pizzorna kan knappast ha tunnare botten. Vi fick dock vänta en stund innan vi fick bord, det verkar vara ett populärt ställe, men det var det värt.
 
Efter det tog vi Kulturbussen (en gratisbuss som körde runt på folk) till Norra Promenaden 33 och kollade in konstutställningarna där. Vissa tavlor var coola, vissa var fina, vissa dunkla och bisarra och vissa allmänt udda. Vad annars kan man förvänta sig....
 
Hoppas ni får en go söndag nu.
//E
Kommentera inlägget här: