Emma i Norrköping

Spontanbesök

Kategori: Familj/vänner

Jag hinner precis gå in på Ohlssons (vad annars) inna telefonen ringer. Det är mamma som undrar vad jag håller på med. Shoppar på Ohlssons, säger jag. Hon undrar hur länge jag ska vara där. Vet inte, svarar jag. Okej, säger hon, för vi är hos dig nu!
 
Mina band inhandlas extremt snabbt och jag skyndar mig hem.
 
Med mamma och pappa hinner jag med massa kaffe, en lång titt på båtar som slussar sig fram, en shoppingrunda på Cloetta i Ljungsbro, extra spontanbesök på Niklas arbetsplats och mat på Burger King.
 
Och varmt var det också. Det är lite jobbigt och på nåt sätt obehagligt att gå runt när svetten rinner ner längs kinderna.
 
Ha det gott och tack för några kul timmar.
//E

Vi ska bli Norrköpingsbor

Kategori: Boende

Idag har vi skrivit under ett hyreskontrakt på en 4:a på 105 kvm inklusive takterrass nära strömmen i Norrköping. Postade precis alla papper. Flytten sker senare under hösten och väntan är nu olidlig.
 
//E

Harry Potter och Villevalla

Kategori: Familj/vänner

Igår kom min bror Fidde upp så han och jag kunde åka till Norrköping och gå på Harry Potter - the Exhibition. Vi tittade på dräkter, trollstavar, figurer och småsaker från de åtta filmerna. Utställningen var helt okej. Det var kul att de hur dräkterna ser ut i verkligheten och vi blev båda lite chockade av hur korta alla verkar vara.
 
Vi gick sedan runt i Norrköpingsvärmen och tittade i lite affärer.
 
Kvällen spenderades med bl.a Niklas på studentpuben Villevalla. Hamburgare till kvällsmat och massa god öl o glasen.
 
//E