Emma i Norrköping

Lugnt tempo på semestern

Kategori: Allmänt

Semestern flyter på bra tycker jag. Vi hade besök av småbarn under midsommarhelgen vilket var lite fullt ös. Nu tar vi det väldigt lugnt på dagarna, det känns mest som om vi dricker kaffe framför varsin skärm. Jag tittar på NCIS Los Angeles och N spelar Heroes. 
 
Det blir dock lite gjort, hälften är nytta, hälften är nöje. Lunch i Arkösund och shopping kompenseras av lådrensning och öppnande av ett gemensamt bankkonto.
 
Liten uppdatering om min arm: jag har skaffat ett litet skydd vilket gör att jag inte kan använda min handled fullt ut och konstant påminner mig om att det är något strul med min arm. Körde bil tidigare i veckan, dum idé. 
 
Ha det gott.
//E

Överarbetad arm

Kategori: Allmänt

I perfekt tid nu till sommarlovet har min vänstra arm börjat domna bort. Jag började känna av det lite igår när jag virkade ganska mycket och idag känns armen konstig. Nu har jag lagt bort allt vad garn heter och vilar upp armen.  Jag har inte virkat eller stickat på några timmar och knäpp som jag är så har jag abstinesbesvär. 
 
Ha det gott, regna inte bort.
 
/E

Mitt turfrekord

Kategori: Motion

Det är himla bra att jag kan låna mammas gamla elcykel. Jag kommer framåt snabbt utan att bli galet varm eller få ont i knäna.
 
Igår var jag ute och turfade en stund, idag var jag ute över en timme.
 
Alla prickar som är gröna ägdes av mig på samma gång. Det är inte så många som turfar i Jönköping alla dagar så jag fick behålla de jag tog igår. I och med den här rundan hoppade jag upp två poängnivåer och jag tog två medaljer: en för att jag tagit 3 bro-zoner på en halvtimme och en för att jag höll 20 zoner samtidigt.
 
Bra runda det där.
//E