Emma i Norrköping

Dumma dator!!

Kategori: Vardag

Nu har min laptop hängt sig igen!

Jag startar den, låter den vila nån minut, sätter igång internet och sen: "internet svarar inte". Nehe,  tänker jag då. Allt är låst så jag drar igång aktivitetshanteraren för att stänga ner internet igen. Vad får man? Jo "aktivitetshanteraren svarar inte"!!!!

Jag behöver verkligen inte sånt här nu när jag ska skriva min uppsats!
Nog för att jag hatar att kolla på teknik-prylar men det ska bli så skönt att köpa ny dator efter jul. Kommer bli en befrielse jämfört med min nuvarande dator.

Sitter för övrigt på Niklas nya lilla laptop, den gör precis som jag vill =) Kul att nån dator är på min sida. Men hans dator är lite för liten. Den funkar perfekt att ha i knät men jag sitter hellre vid ett bord och jobbar och då är hans lilla 11,6 tums dator för liten. Jag tror jag vill ha en 14 tums, om det nu finns, de verkar vara ganska ovanliga.

Men igen, dumma gamla laptop!!!

//E

Lite vardagslyx

Kategori: Vardag

Fick med mig två små ljus från Yankee Candle igår när jag åkte från Jönköping. Jag vet, det är doftljus och jag vet att de är lite dyra men ibland så måste man få lyxa till det lite.


Denna luktar jul, enligt beskrivningen muskot och kanel.


Denna kanske ni kan gissa doften på: nytvättat. Väldigt behaglig och fräsch doft.

Det var i butiken "Anna K" jag och min kompis köpte våra ljus. Hon slog dock på stort och köpte ett som skulle brinna i över 100h. Det finns hur många olika dofter som helst. Ett grönt ljus hette "Christmas Tree" och luktade jord. Hur kom de fram till den doften? Mer förståeligt är det att de tagit fram dofter som luktar kakor och godis, mums.

Mina ljus kostade för övrigt 29kr styck och ska brinna i ungefär 15h om man ska tro Yankee Candle. Den som lever får väl se...

//E

Back in Business

Kategori: Vardag

Så var man tillbaka i Linköping efter en lagom hektisk men mycket rolig helg i Jönköping.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att öppna min pynt-låda och plocka fram allt juligt. Så nu har jag fått upp min stjärna, min adventsljusstake, mina röda bordstabletter och hängt upp julgardinerna. Eller, ja, Niklas hängde upp gardinerna, jag når inte så högt.

Nu ska jag bara hitta mina röda värmeljushållare, tror att de ligger på vinden....

//E