Emma i Norrköping

Examensarbetet - snart så

Kategori: Skola

Jag har ju sagt att jag anmält min uppsats för framläggning. Nu är uppsatsen även omgjord till pdf och inskickad. Om ca 1,5 vecka får jag reda på vems uppsats jag ska opponera på och 12 april är själva slutseminariet.
Det är så skönt att det äntligen är dags. Visst, jag är nervös inför opponeringen MEN jag får ju äntligen opponera, ingen mer väntan och möten med handledaren....
 
//E

Morgonpromenad

Kategori: Motion

Mötte upp Frida för en morgonpromenad i solskenet. Det är mycket roligare att promenera när man har någon att prata med. Även denna gång gick vi längs Stångån, då får man sol på sig i princip hela tiden.
Ganska uppiggande att börja dagen med en promenad, synd bara att temperaturen fortfarande är så låg.
 
//E

Veckans nagellack

Kategori: Kläder/mode

Denna veckan är mina naglar "pastell-glittriga" i färgen Sugar Pink från Claudia.
 
-------------------------------------------------------------------------------------
Nu vet inte jag vad ni tycker men på mig så sitter ett nagellack från H&M lika bra som de nagellack jag har från lite dyrare märken såsom Essie och Lumene. Jag grundar med ett baslack och sen målar jag ett lager av den valda färgen. När jag diskar använder jag diskhandskar och försöker att inte skrapa mina naglar mot något. Dock, som sagt, oavsett märke så håller mina lack i 4-5 dagar. Men självklart, om man är extra försiktigt och målar på ett nytt lager när färgen börjar flagna i kanterna så håller det ju sig i en vecka.
Hur är det för er?
 
//E