Emma i Norrköping

Så var det helg igen...

Kategori: Allmänt

...och vem tycker inte om det?
 
Det är ljust och varmt ute, inga måsten som ska göras, rosé i ett glas på bordet, CSI New York på TVn.
 
Helgen är här och jag tänker njuta till max, särskilt om vädret håller.
 
//E

En komplimang

Kategori: Humor och Glädje

Idag har jag haft på mig mina nya, blommiga långkjol. Jag gillar den starkt men den är inte direkt diskret, men med tanke på hur gällt många andra klär sig så kanske inte min kjol är så farlig.
 
I alla fall....
 
Min kjol bars när jag var ute och vikarierade. När jag kliver in i arbetsrummet så går det bara några minuter innan någon säger: "va härligt somrigt du var klädd idag". Jag blev väldigt glad, det är inte ofta man får komplimanger av 'främlingar'. (Jag säger 'främlingar' eftersom jag har varit på den skolan typ 15 ggr den här terminen, vi börjar känna varandra...)
 
Jag är glad, kjolen är glad och allas tillvaro blev lite somrigare =)
 
//E

En minisemester i Malmö är ju inte fel

Kategori: Resor och utflykter

Jag och Niklas har varit på en välbehövd minisemester i Malmö. Det är skönt att komma bort lite ibland och bara finnas till.
 
LÖRDAG
Dagen vi åkte till Malmö. Vi promenerade runt i stan och myste i Västra Hamnen.
 
SÖNDAG
Vaknade upp till en grå himmel och regn. Snabbt togs beslutet att gå på Malmöhus, ett slott med olika utställningar. Vi såg allt från akvariefiskar till gamla skolplanscher och 1700-tals kanoner. För att ytterligare undvika regnet satte vi oss på ett café och läste våra medhavda böcker.
 
MÅNDAG
Soligt och fint. Hela dagen blev en enda lång promenad via Malmö Chokladfabrik, Möllevången, Folkets Park och genom stan.
 
Malmö är alltid lika trevligt och vi är redan sugna på att åka dit igen.
Ha det gott allihop!
//E