Emma i Norrköping

Shopping och vin

Kategori: Familj/vänner

Har inte sett Erica på länge så vi slog på stort idag.
Började med stärkande kaffe och kaka på Wayne's.
Drog på shoppingrunda, köpte böcker och en klänning.
Hungern kom vilket innebar caesarsallad och vin på Överste Mörners.
Mer shoppingsug innebar fler butiker, dock utan fynd men med goda skratt åt många plagg.
Avslutade det hela med rosé på Cioccilata.
 
Bra dag helt enkelt!
 
//E

Synundersökning och bibliotek

Kategori: Allmänt

Jag tycker att jag sett ganska suddigt den sista tiden så jag bokade in mig på synundersökning. Jajamen, glasögonen har -3,50 på höger öga med kräver -4,00. Bara att välja nya glasögon. Bestämde mig även för att ta slipade solglasögon. Efter väldigt snabb överläggning så valde jag det 3 provade paret glasögon och de första solglasögonen jag provade. Vet man vad man vill ha så vet man. Har jag tur så kan jag hämta glasögonen på onsdag nästa vecka.
 
Och så har jag äntligen besökt Norrköpings Stadsbibliotek. Lånade föga förvånande hem böcker med stickningsmönster i. Lite udda inredning på biblioteket. Det känns lite som de bibliotek jag besökte i Berlin, ganska rakt och avskalat.
 
När jag står på biblioteket så ringer Niklas. Klockan va 12.20 och han undrade när jag tänkte komma hem och dricka förmiddagskaffe. Han är rolig han....
 
//E

Hemma i Norrköping

Kategori: Allmänt

Efter en vecka hemma i Jönköping är jag nu tillbaka i Norrköping. Möttes av en glad pojkvän som nyss gått på semester och fina blommor som äntligen slagit ut på terrassen.
 
Det går även bra för persiljan.
 
Jag åkte upp igår med min ena lillebror. Han och N har precis dragit sig ut mot Bråvalla-festivalen. Själv ska jag idag ta det lugnt och bara pyssla.
 
//E