Emma i Norrköping

Äntligen GODKÄND

Kategori: Humor och Glädje

Efter lång väntan kom mailet jag väntat på!

Min lärare skrev:
Nu har jag i alla fall gått igenom den [tentan] och kunnat konstatera att du gjort ett noggrant och bra arbete. [...] Detta innebär att Emma ska ha "G" på översättningen, tyska 3.
 
Nästa steg är att kolla så alla mina poäng stämmer och sen ansöka om EXAMEN. Det är inte en dag för tidigt.
Jag är överlycklig och känner att en tung börda har lyfts från mitt bröst.
 
Inom en väldigt snar framtid kan jag således officiellt kallas för "fröken Emma". Det känns hur bra som helst!
 
//E

Ny vecka - mer solsken

Kategori: Allmänt

Då har vi jobbat ytterligare en måndag och oj vad varmt det var inne. Jag är ganska förvånad över hur det kan vara så varmt när man jobbar på en väldigt gammal skola, gjord av sten.... Värmen fortsatte även under eftermiddagen så jag kunde gå rakt ut på balkongen (som ligger i skugga från kl 15) när jag kom hem 17.15.
 
Denna veckan är en kortvecka, vi tackar för det. Har inte så många planer för ledigheten mer än att vi ska hem till Niklas kompis på lite mat och bras-titt.
 
Jag önskar er alla en bra vecka med mycket sol.
//E

Bra lördag

Kategori: Allmänt

Började dagen med kaffe och Melodikryss på en solig balkong. Tyvärr kunde jag bara lösa halva krysset men kaffet var i alla fall gott.
 
Efter det tog jag mig en runda på stan, hittade äntligen en beige BH i min storlek. Jag har lärt mig att beige är det man ska ha under vita kläder så inte BHn lyser igenom. Det verkar dock som om jag har välrldens sämsta storlek så det fanns typ 1 att välja på..... Provade sedan kläder som jag dissat innan då de varit för genomskinliga för min vita BH, nu funkade typ allt.
 
Senare på eftermiddagen så gick jag och Niklas till Bosses Glassbar för att köpa premiärglassen. Jag tog en kula pekanglass, min favorit. Oj så mumsigt det var.
 
Nu sitter jag soffan, mätt efter maten och tittar på "Top Gear".
 
Som sagt, bra lördag det här...
//E