Emma i Norrköping

Present till mig själv

Kategori: Allmänt

I julas såg jag en ring i en guldsmedsaffär och jag har gått och funderat på den sen dess. För övrigt säger jag guldsmedsaffär för de två som äger butiken är de två som designar och tillverkar alla smycken.
 
I alla fall så har jag känt att det är lite slöseri att bara gå och köpa en ring sådär, den är inte dyr egentligen men ja, det har känts lite lustigt. Men nu så kom N på den briljanta idén att jag förtjänar en "du-överlevde-första-året-som-lärare" present. Så det fick det bli!
 
 
Både insidan och utsidan är avgjutna från ett löv. Inte varje dag man går omkring med lövådror intryckt i fingrarna, vilket man får när man tar av sig ringen.
 
Ha nu en bra helg allihop!
//E

Dansar i köket

Kategori: Böcker, film och musik

Ibland är humöret på någon extra topp och då blir det som ikväll, jag hoppar och dansar i köket när jag lagar mat. Min lite lagom dryga, men glada spellista på Spotify går på lagom ljudnivå och jag sjunger med, till ALLT!
 
=)

Löfstad Slott

Kategori: Resor och utflykter

Ungefär 1 mil söder om Norrköping ligger Löfstad Slott. Där intog vi dagens förmiddagsfika, strosade i parken och gick på en guidad visning av paradvåningen.
 
 
Tyvärr fick man inte fotografera inne i paradvåningen. Det var väldigt fint och grandiost där inne med 80kvm matsal, stort bibliotek, arbetsrum och flera salonger.
 
//E