Emma i Norrköping

Julgodis 2012

Kategori: Familj/vänner

Tänk att det redan gått ett år sedan sist!
Idag var det i alla fall dags för familjerna J, S och S-K att göra julgodis igen. Och för första gången på länge så var alla där.
 
 
"Alla barnen..."
 
Tack för ännu en trevlig kväll!
 
//E

Världens gulligaste bebis

Kategori: Familj/vänner

Har precis kommit hem från Maria och bebisen, äntligen var det min tur att träffa henne.
Sån skön mohikan-frisyr som vägrar försvinna. Jag tycker det får henne att se extra cool ut.
 
Hon är också typ första bebisen som INTE skrikit över att behöva sitta hos mig, även om hon var lite skeptisk i början över vad jag var för filur.
 
Idag är hon 1 månad gammal, jag undrar om jag träffat en sån ung bebis innan. Har aldig tänkt på att de är så små. Dock urgullig!
 
//E

Min tumme behöver vila

Kategori: Vardag

Ringde vårdcentralen idag för att få lite råd om min tumme. Den är uppenbarligen överansträngd och behöver vila. Fick även tipset om att äta ipren för att få bort smärtan.
 
Jag kan nu berätta att det är svårt att få sin tumme att vila. Om man rör på handen/fingrarna så rör man automatiskt på tummen.
Jag har börjat greppa saker med hela handen. Ser ut som en 4-åring när jag äter. Håller pennan mellan fingrarna när jag skriver. Att borsta tänderna är inte så skönt det heller. Vad man än gör så måste man ju använda sin tumme! Försöker att inte lyfta saker med högerhanden för det innebär att jag använder min tumme.
 
Har dock blivit väldigt bra på att skala clementiner med vänster hand så nåt är ju bra.
 
Undrar hur länge en tumme behöver vila...
 
//E