Emma i Norrköping

Bokrea

Kategori: Böcker, film och musik

 
Både jag och N dras till böcker av någon udda anledning. Självklart kunde vi ju inte låta bli att gå på bokrean. Jag fick med mig 4 böcker, dock är den översta av Caitlin Moran inte från rean men det är en bok jag tänkt på länge att jag ska köpa.
 
Tycker inte det var så kul utbud på rean. Som den anglofil jag är läser jag ju hellre på engelska och då fanns det väldigt lite att välja på. Men några böcker om möbler fick jag tag i. Tycker gamla möbler är kul, vilket kanske märks då vi köpt en del på auktion och att vi gärna kollar second hand-utbudet och utnyttja det.
 
Har ni fyndat något?
//E

Grönt är skönt

Kategori: Kläder/mode

 
När jag i förmiddags stod inför det viktiga beslutet att välja kofta så insåg jag ganska snabbt att valet var enkelt då jag har en kofta som har nästan samma färg som min tunika.
Känner mig väldigt vårig och fin idag. Hoppas bara att utetemperaturen snart börjar matcha vårkläderna.
 
//E

Fina fynd i Ullared

Kategori: Boende

Jag och mamma spenderade onsdagen i Ullared. Vi "gick bakvänt" den här gången och började med inredning och slutade med kläder. Det fanns väldigt mycket fint till hemmet så vi köpte en del.
Jag köpte bl.a. gröna kuddfodral till vardagsrummet, massor av servetter, en stor silvrig metallvas, vita fotoramar och några delar blåvitt porslin för att piffa upp det andra vi har. Alltid kul att göra om och få lite nytt hemma.
 
//E