Emma i Norrköping

Storshopping i Ullared

Kategori: Resor och utflykter

Igår åkte vi (mamma, jag, Fidde, Mikki & Karro) iväg på utflykt till Ullared, humöret var på topp. På topp var även antalet besökare, men det sänkte inte vårt humör.
Som vanligt fanns det mycket fint, både till en själv och till ens boning. Jag passade på att köpa lite nytt julpynt, både jag och Karro blev så inspirerade när vi stod bland alla tomtar. Fick även med mig massa blockljus och en svart klänning med metallpynt.
Sen var det då dags att packa bilen. Det gick inte fullt så bra. Sammanlagt hade vi 9 kassar, en stor kartong och 3 växter/arrangemang. Det slutade med att 3 kassar fick åka med oss inne i bilen. 
Kul hade vi, och många fina saker fick vi med oss hem.
Alla nöjda, alla glada.
 
//E

Bättre, men långt ifrån bra

Kategori: Allmänt

Idag kan jag åtminstone säga saker. Igår bara försvann luften när jag skulle prata och inga ord kom ut. Det är alltså bättre, men långt ifrån så bra som det ska vara.
Jag får alltså fortsätta vara tyst även idag, det känns som det hjälper.
 
Det är väldigt udda att inte kunna prata, särskilt när man är van vid att prata hur mycket som helst. Jag och Niklas sitter båda i vardagsrummet, men vi pratar inte med varandra. Jag kan ju ändå inte svara på det han säger till mig. Om någon utomstående skulle komma in skulle han/hon nog tro att vi hade bråkat med varandra och nu kör någon ilsken tysta leken där vi vägrar prata. Men lugn, så är det inte.
 
Vi får se hur det går med rösten, jag håller alal tummar jag kan hitta!
 
//E

Vikarien som behövde en vikarie

Kategori: Allmänt

Det låter fånigt, men det är sant. Idag fick de skaffa en vikarie åt hemkunskapsvikarien. Fröken Pratkvarn har nämligen tappat rösten och då är det lite svårt att prata om näringsämnen i maten i ca 3 timmar.
 
Jag är alltså hemma idag och kurerar min stackars hals. En förkylning kommer smygande och jag var lite "Kalle Anka-aktig" i halsen igår men aldrig trodde jag att jag skulle tappa rösten. Detta är en helt ny, inte fullt så rolig upplevelse för mig.
 
Kommunikationen med Niklas idag blir via lappar. Jag har även lärt honom några viktiga ord på teckenspråk: kaffe, glass och mjölk. Vi får se hur långt vi kommer....
 
Ni andra får ha en trevlig arbetsdag!
//E