Emma i Norrköping

Alla goda ting är tre

Kategori: Familj/vänner

De tre senaste dagarna har innehållit tre olika roliga aktiviteter.
 
25 december
Det var en lugn dag som fortsatte i Disney-maskerad. Tingeling (jag) fick umgås med en Stormtrooper, Robin Hood, Alice i Underlandet, Jafar, Micke (Micke & Molle), en musa från Hercules och en party-Askungen i kortkort. Vi spelade spel, lyssnade på Disney-musik och dansade till en bit efter midnatt.
 
26 december
Mamma och pappa bjöd in barn med respektive på italiensk mat och spelkväll. Jag bidrog med risotto och ett snabbt spelinköp. Lite senare kom även två av mina kusiner över och spelade spel med oss. Spelet "Kortslutningen" bidrog med så mycket skratt att jag inte ens kunde läsa frågorna när det var min tur. Barnen avslutade kvällen med en riktigt lång session av Carcassone som en av förstagångsspelarna vann.
 
Idag, 27 december
Mina bröder, kusinerna från Danmark, två av kusinerna från Jönköping och två respektive åkte till Prison Island i Huskvarna. Vi delade in oss i tre lag; Lag Gris, Piratkanin och Emma, och körde igång. Mitt lag, Piratkanin, fick tyvärr minst poäng men vi hade väldigt kul. 
Prison Island går ut på att utföra antingen fysiska, tekniska eller kluriga utmaningar i ett rum. Alla rum har en maxpoäng som man får om man löser utmaningen helt och hållet, t.ex. löser alla 15 matte-tal. Om man klarar, säg, 4 matte- tal så får man ungefär en tredjedel av poängen. (Till skillnad mot BodaBorg där det är allt eller inget som gäller.)
Efter tre timmar av stress och stoj åt vi goda hamburgare på Brooklyn Burgers.
 
//E